Få nycklarna till ett hälosammare liv

Står du kl. 18,00 i mataffären  en tisdag med trötta barn och stirrar på hyllorna?

Eller har barnen flyttat ut och tycker att matlagning mest består i att koka ägg i mikron?

I en tid då vi fullkomligt överöses med recept och dieter av olika slag , så äter vi svenskar i snitt 17 kg godis/person per år - mest i hela Europa... Då inte vår vardagsmat ger oss den kraft och energi vi så väl behöver i detta tidvis mörka och kalla land - så fastnar vi på väg till kassan i godishyllan.

 

I kölvattnet av färdiga matkassar, står många människor idag som efterfrågar något mer. Många vill kunna laga egen, fräsch mat på ett smidigt sätt.

 

Jag kommer att inspirera, motivera och berätta hur du kan laga mat som är enkel, fräsch och som ger dig och familjen energi att orka hela dagen. Limpsmörgås och O´boy kan med kunskap bytas ut mot en grön smoothie - och dina barn får ett mellanmål som ger stabilare humör och bättre immunförsvar!

 

Vi tittar på hur er matsituation ser ut idag och hur ni vill att den ska se ut framöver. Jag ger er kunskaper om råvaror och recept som passar er.

Jag arbetar med ett holistiskt helhetsperspektiv med välmående ur ett brett perspektiv där relationer, mindfulness, mat, träning och arbete ingår.

 

Hälsocoaching

55 min 850 kr ink moms (Skeppsbron 32)

Det finns även möjlighet att boka mig för workshops för företag,events för företag eller föreningar, föreläsningar för skolor etc. maila mig för offert cecilia@careofcoaching.se

c/o Coaching - för en godare vardag!