Feedback

"Mina samtal hos Cecilia under ett års tid gav mig insikter jag använder mig av dagligen i mitt liv. Både privat och yrkesmässigt har jag hittat en annan skärpa. En livsglädje och en tacksamhet att uppskatta livet istället för att bara överleva. Stort tack för att du lyssnar med en sådan grym närvaro Cecilia!"

Anna 

"Mitt i livet valde jag att separera och att gå vidare. En vän rekommenderade mig att träffa Cecilia och det har jag gjort under två års tid. Att ha en person med sådan klokskap, inre lugn och humor att gå igenom detta med har gjort att jag upptäckt att jag är rätt fantastiskt ändå. Att jag klarar av mycket mer än jag trodde och att livet kan bli till det bättre genom att inte stressa framåt utan mål."

Yvonne

"Min syster och jag har tävlat så länge vi kan minnas. Vi tävlade om allt istället för att må bra i varandras sällskap. I julklapp fick vi ett presentkort på samtal hos Cecilia av vår mamma. Vi kan nog säga att vi inte direkt förväntade oss något speciellt men Cecilia är riktigt bra! Vi blev överraskade hur samtalen påverkade oss till det bättre."

Johanna och Lisa

"Min dotter hade under en längre period haft problem med eksem och ett humör som var allt annat är stabilt. Efter några besök hos Cecilia insåg jag att vi som föräldrar gav henne alldeles för mycket socker, mjölk och vetemjöls baserad mat. Hela familjen ändrade vår mat och bonusen är att vi har mycket mer ork, energi, lugnare magar, bättre hud,färre eksem och ett större lugn över lag. Tack för att du visade vägen på ett lekfullt, kunnigt och enkelt sätt så vi orkade genomföra det!"
Sophia

"Vi hade aldrig pratat med någon om att vår relation inte fungerade. När jag bröt ihop i fikarummet på jobbet kom en kollega med Cecilias visitkort med orden. Ring henne! Efter att ha tummat på kortet i några veckor träffades vi alla tre. Mötet var varmt, välkomnande och Cecilia är inte rädd att jobba med de tuffa frågorna som ledde fram till att vi senare separerade på ett kärleksfullt sätt. Våra varmaste rekommendationer!"

Maria och Ivan

"Uppsagd, 50+ och trött på det mesta träffade jag Cecilia förra våren. Att ta hjälp är inte min grej så jag bokade om tre gånger innan min son satte ner foten. Du behöver komma vidare pappa och det behövde jag. Tankarna som bara snurrat runt fick jag ordning på. Att jag hade ett eget ansvar för mitt liv och att det påverkade inte bara mig utan barnen fick jag vetskap om ganska snabbt. Idag har jag tack vare Cecilias energi och livsglädje ”smittats” och fått ett nytt jobb och mår så mycket bättre. Tack för dig!"

Johan

c/o Coaching - i samarbete med dig