Välkommen till mig

I ett rum på  hjärtintensiven på Danderyds sjukhus svävade jag mellan liv och död för fjorton år sedan. När jag vaknade upp fanns bara en tanke i mitt huvud, en stor tacksamhet, och sen slogs jag av min kraftiga vilja. Jag var inte fyllda 35 år och hade en liten familj hemma - min vilja att stanna kvar i detta liv var så stark och samtidigt så självklar. Där och då på min kalla brits bestämde jag mig för att välja livet,glädjen och kraften att förmedla den till andra människor.

 

Jag lagade mat under många år, underbart god mat och vägen till i alla fall mannens hjärta går ju som bekant via magen. Jag har arbetat under större delen av mitt yrkesverksamma liv med mat, människor, hälsa,försäljning och inspiration vilket har varit fantastiskt på många sätt.

Mitt hjärta såg efter några månader fint ut på det ultraljud läkaren gjorde och jag valde att använda denna nyvunna del av mitt liv åt det som ligger mig närmast hjärtat - mötet med människor.

Jag var under flera år verksam i stiftelsen Nalles Resa som glädjer svårt sjuka barn och ur det kom en självklar fortsättning att läsa psykosyntes som jag sedan gjorde under några år.

Detta resulterade i en trygg insikt att jag är i mitt rätta element.

Jag är passionerat förtjust i hur våra tankar kan förändra livet till det bättre för oss!
 

Att må bra handlar om att behandla dig själv väl.
Vägen till hälsa och välbefinnande handlar om att hitta och bevara en hållbar balans i hela kroppen.

 

Jag har under lång tid haft förmågan att ta fram och se potentialen hos andra människor . Genom samtalscoaching arbetar jag med det som ger mig glädje - att ge insikt tillsammans med dig i ditt nuvarande liv.

 

Självkänsla

c/o Coaching - i samarbete med dig